2011年 12月 31日
ROCK FISHのハイボールが美味しかった / good highball bar
進行中のあるプロジェクトの打ち上げで、昼間から飲みにいっちゃいました。でも、プロジェクト自体は全然予定の進行に達せず、全く打ち上げなんかするタイミングじゃなかったんですけどね。
新橋のROCK FISHというバーなんだけど、昼の3時からオープンしてて、ハイボールが驚くべき美味しさなんです。氷を入れず、炭酸水とサントリー角のバランスが絶妙。ハイボールはウィスキーが薄まってるだけとか思うことが多くて、ストレートで炭酸水チェイサーの方が絶対うまいだろと思い込んでいましたが、そんなハイボール観が転倒する経験でした。ほんとにすごいです。色も美しいし、温度もバッチリ。お店の空気もよいですよ。誰かぜひ一緒に行きましょう。


I went drinking a good bar yesterday for a petit launch of the project. The project itself didn't go well, but the party was nice. The bar was really good one. Highball is incredibly taste good. I've never drink that good one. Usually I prefer whiskey drink straight with the sparkling water for the chaser, but yesterday's highball was super highball. I wanna visit the bar again soon.

ROCK FISHはこんなところです。 It's the bar ROCK FISH.
http://s.tabelog.com/tokyo/A1301/A130103/13014418/

a0142511_133794.jpg

[PR]

by midoriartcenter | 2011-12-31 00:26 | MAC days


<< happy new year!      少しくらい立ち止まってのんびり... >>